MR SUSHI & MISS WOK TILBURG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 867 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr Sushi & Miss Wok Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 10:06 Terrible, asked for a sushi for you box, and the rice was bland, the fish didn’t taste like much and wasn’t that fresh, the soy sauce was way too salty and too many pieces contained imitation crab which is pure cancer
9 jun 2024 om 20:47 2 uur moeten wachten op onze drie poke bowls. Terwijl de app thuisbezorgd zei dat het er binnen max 40 minuten zou zijn. Eten smaakt goed, maar beter haal je het zelf op. Dan eet je wel rond 6 uur ipv 8 uur
7 jun 2024 om 1:29 Lekker vers tot volgende keer!
1 jun 2024 om 20:42 Lauw eten. Naast 45 minuten bereiding ook nog 35 minuten bezorging. Vanuit het centrum naar oud noord
30 mei 2024 om 1:04 Eten was lekker en goed warm!
20 mei 2024 om 21:02 Heerlijk eten, waardeloze bezorgtijd
27 apr 2024 om 19:58 Lekker!
24 apr 2024 om 22:58 €50 zo in de prullenbak kunnen gooien! Crispy box was niet te eten zo vet. Alle 4 de soorten crispy sushi smaakte hetzelfde. De overige sushi was warm en ook niet smaakvol. 1 klein bakje sojasaus en geen wasabi of gember erbij gekregen. Slecht!
24 apr 2024 om 21:48 Eten vroeg besteld met bezorgtijd maar na 50 minuten later als dat het zou komen was het er nog niet wel weg lekker
24 apr 2024 om 19:45 Crispy sushi schotel was gefrituurd! Totaal anders dan normale crispy sushi (en anders dan het plaatje). Vetbom, niet lekker. Flinke tegenvaller.
21 apr 2024 om 20:28 Bezorgtijd langer dan 90 minuten… daarnaast de crispy box erg vettig
12 apr 2024 om 22:20 The worst order Ive ever made! I did not even eat it! It took do much time time to deliver that I was already out because I could not wait any longer. Money is gone and no food. Fucked up.